Chris Duraffourd

VAD HAR MUSIKQUIZ-SM OCH RIKSKÄNDA KOMIKER GEMENSAMT MED FÖRE DETTA STATSMINISTERN? 

SVAR: En varm och personlig glädjespridare som senaste 20 åren erbjudit musikunderhållning och haft äran att både agera trubadur, DJ och toastmaster åt självaste statsministern såväl som publikuppvärmare åt några av våra rikskända komiker.  

Med professionell bredd levererar Chris Duraffourd alltid det som krävs, oavsett om det innebär att uppviglande stå på scenkanten och uppmuntra till allsång á la afterski eller stå i bakgrunden som atmosfärsskapande mingeltrubadur med sin skönt raspiga röst och melodiösa gitarrsolon över loopade rytmer.  

Ett annat populärt ess i ärmen är hans långa erfarenhet av att leverera pricksäkra musikquiz, både muntligt och interaktivt, såväl som traditionellt med papper och penna. En gång i tiden var han trots allt med och utvecklade konceptet Musikquiz-SM. Som om det inte vore nog så har han även ett gäng andra underhållande gruppaktiviteter att dra upp ur bakfickan.    

Och när det krävs kan han snabbt sadla om till DJ och spelar då allt från gamla klassiker till dagens hits. Vill man så går det även bra att få skräddarsydda inslag såsom förberedda vinjetter till talare och andra ljudeffekter.  

Förövrigt har han genom åren studerat musik i Los Angeles, gigat på klubbar i London, spelat och bott på gatan runtom i Europa men är uppväxt i Gävle och bor numera i Mellbystrand med fru, tre barn och hund.

Varför boka just Chris Duraffourd?

  • Kunnig, positiv, personlig, lyhörd, flexibel, etc
  • Har en raspig röst som berör med ett skickligt gitarrspel
  • Ni får en garanterat erfaren och professionell musikunderhållare


Chris kan anlitas för:
Mingel/vigseltrubadur, Middagsunderhållning, Trubadur, DJ, Musikquiz, Backingtracks & elgitarr, Artist, Munspel, Livequiz, Livekaraoke, Jubileumsfest, Temafest, Företagsevent, Bröllop & mycket mera!