Få en offert - Läs även längre ner.

Behöver ni underhållning?

Vi är en mindre men extremt noggrann och engagerad förmedling!

Vår artistförmedling hjälper er med en helhetslösning kring era behov av att boka artister i hela Skandinavien och Europa. Vi är en artistförmedling med säte i Halmstad.
Låt oss hjälpa er med ert event. Boka artister till festen, ljud och ljus m.m.


VAD KAN DU FÅ HOS OSS

Hos oss kan du boka discjockeys, artister, trubadurer, band samt ljud, ljus och mycket mer.
Vi väljer våra artister med omsorg då vi vill koncentrera oss på att boka artister och underhållare som är aktuella och intressanta för er som uppdragsgivare. Våra artister går att boka som konfrencier, barpianist, fest, bröllop, quizkvällar, eller företagsevent som kick-off, premiärer m.m.
Vår artistförmedling förmedlar och är artistagent mestadels till svenska artister i dags läge, vi jobbar för att även kunna förmedla utomlands i framtiden.

För oss är det viktigt att ni som uppdragsgivare får de artister som ger valuta för pengarna och som lyfter ert evenemang med underhållning. Vi kan också leverera trycksaker inför ert event där vi har lång erfarenhet med eget tryckeri.


VID KONTAKT

Vid er första kontakt med oss får ni en egen artistagent inom vår artistförmedling som skräddarsyr, följer upp och uppdaterar er bokning med våra artist samt er som uppdragsgivare så att allt blir ordnat enligt era önskemål och förväntningar kring ert evenemang och våra tjänster.

Vårt mål är att ert evenemang skall bli så lyckat som möjligt därför har vi alltid en personlig artistagent som hjälper er.


TILLGÄNGLIGHET

Våra artistagenter står er till tjänst månd - torsd 08.00-17.00 via telefon och mail.
Vi har över 30 års erfarenhet inom nöjesindustrin, musik, reklam, promotion och marknadsföring.

Låt oss hjälpa er att få ert evenemang att lyckas.

Inom vår artistförmedling har vi duktiga grafiker som arbetar med reklam och marknadsföring.


NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE
Våra uppdragsgivare är allt ifrån krogar, kommuner, nattklubbar, restauranger, färjor, mässor, företagsevenemang, hotell. Våra uppdragsgivare är bla Lv6, Puma, Vedum, Krall Entertainment, Nine Yards, Loyds Apotek, Five Stockholm, Draper, Halmstad Kommun, LG Electronics, Tele2 Sandéns Golv mfl.